AKTIVITEETIT

Messilä yhteistyökumppaneineen tarjoaa monipuolisia hyvinvointi- ja hauskanpitoaktiviteetteja kokous-, tapahtuma- ja juhlapäivien lomaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja rakenna sopiva kokonaisuus yhdessä Messilän myyntipalvelun kanssa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous myyntipalvelusta: puh. 03 - 860 11 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ohjelmalliset illalliset

Messilä Maailma tuottaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kokous- ja juhlavieraille erilaisia ohjelmallisia teemaillallisia. Jos haluat grillata kokonaista sikaa Gallialaisilla illallisilla tai heittäytyä lännentunnelmaan Country-bileissä, kysy tarjousta myyntipalvelusta 03 - 860 11 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Patikointiretki Messilän rinteille

Lähde kanssamme nauttimaan luonnonrauhasta ja Messilän kuvankauniista järvimaisemista sekä kuulemaan Messilän historiasta. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden pieneen happihyppelyyn rinteillämme. Patikoinnin lisäksi tarjoamme mahdollisuuden rauhalliseen kahvihetkeen tai miksei vaikkapa lasilliseen kuohuvaa Hirvimäen laavulla.

Kesto 1-2 tuntia sopimuksen mukaan. Sään mukainen varustus ja muistathan mukavat kengät, jotka sopivat rinteillä patikointiin. Lähtö hotellilta ja paluu hotellille.

Muistathan varata matkaeväät ennakkoon! HUOM! Kokouspaketteihin on mahdollisuus lisätä patikointiretki Messilän rinteille hintaan 5 € / henkilö.

Varaukset myyntipalvelusta 03 - 860 11 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Saunapalvelut

Kaksi saunaa pukuhuoneineen ja yhteinen oleskelutila.

1,5 tuntia 10 € / henkilö
Lisätunnit 5 € / henkilö
Minimilaskutus 100 € / 1,5 tuntia
Yli 50 henkilön ryhmät sopimuksen mukaan
Suosittelemme maksimissaan 20 henkilön ryhmille.

Kuvia saunatiloista »

Varaukset myyntipalvelusta 03 - 860 11 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

4event hyvinvointipalvelut

4event on valtakunnallisesti toimiva hyvinvointipalveluita tuottava asiantuntijayritys. Messilän ryhmä- ja yritysasiakkaiden käyttöön on suunniteltu erilaisia ohjelmakokonaisuuksia osallistujien terveydeksi ja vireydeksi.

Lisätiedot: puhelimitse 0207 291 871 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kitetirri

Kitetirriltä opastetut Fatbike-retket ja laadukkaat vuokravälineet saman katon alta.

Lisätiedot: puhelimitse 040 540 4513 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Messilä Golf

18-väyläinen, luonnonkaunis kenttä Salpausselän harjujen päällä.

 

Jump Up –safaripalvelut

Jump Up -ohjelmapalvelu järjestää vauhdikasta viihdettä, kuten mönkijä- ja kelkkasafareita vuosien kokemuksella. 
Kelkkasafarin mainosvideon voit katsoa täältä.

Lisätiedot: Jyrki Helminen, Jump Up -ohjelmaisäntä puhelimitse 044 760 1114 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Okeroisten talli

Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Messilästä sijaitsee Okeroisten talli, joka on yksi harvoista Laatutalleista Suomessa. Okeroisten tallilla hevoset elävät mahdollisimman luonnonmukaisesti aktiivipihatossaan, yhdessä laumassa. Tallilla toimii tasokas SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Kokonaisuuteen kuuluu 23 x 75 m maneesi sekä iso laidunalue makuutalleineen.