TALVIKAUSI 2019-2020 PÄÄTTYY

Lopetus

Messilän talvikausi päättyy su 22.3.2020 klo 16.00

Haluamme ensimmäisenä kiittää asiakkaitamme tästä kaudesta: ISO KIITOS TEILLE KAIKILLE! Olitte tällä kaudella poikkeuksellisen aktiivisia myös täällä somessa, ja oli ilo jakaa teidän tarinoitanne Instagramin puolella.

Kausi 2019-2020 oli kaiken kaikkiaan hyvin haasteellinen etenkin sääolosuhteiden vuoksi. Suuri kiitos rinteiden kunnon ylläpitämisestä kuuluu myös lumetusmiehistölle, joka tykitti rinteitä lyhyemmissä ja pidemmissä pätkissä yhteensä jopa 16 kertaa. Kuluva kausi tarjosi myös huippuhienoja päiviä, kuten esimerkiksi tammikuun Messilä-päivä, jolloin juhlittiin Messilän hiihtokeskuksen 50-vuotista taivalta.

Raskain mielin joudumme nyt kertomaan, että 5.12.2019 alkanut kausi päättyy nyt tulevana sunnuntaina 22.3.2020 klo 16.00. Tiedotimme jo aiemmin tällä viikolla toimenpiteistämme koskien koronaviruspandemiaa, jonka vuoksi supistimme muun muassa loppuviikon aukioloaikojamme. Haluamme osaltamme kantaa vastuumme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja tässä tilanteessa meille on tärkeintä asiakkaidemme sekä työntekijöidemme terveys, turvallisuus ja hyvinvointi.

Tahdomme kuitenkin päättää tämän kauden myös positiivisten uutisten saattelemana, joten seuraathan somekanaviamme huomenna lauantaina.

Nähdään Messilän mäellä vielä viikonloppuna tai viimeistään ensi kaudella!