TULEVAISUUDEN MESSILÄ

Messilätulevaisuus

Etelä-Suomen suurin hiihtokeskus Messilä laajenee ympärivuotiseksi matkailu- ja vapaa-ajankeskukseksi

Hollolassa Lahden kupeessa sijaitseva Messilä on noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Jatkossa laskettelukeskus panostaa myös ympärivuotiseen toimintaan.

Vesijärven rannalle kaavaillaan hulppeaa kylpylähotellia ja 900 erityyppistä loma-asuntoa. Salpausselän upeat ulkoilumaastot ja Messilän kaunis vanha kartanomiljöö tarjoavat hienot puitteet vapaa-aikaan ja ulkoiluun ympäri vuoden.

Messilän operatiivinen johtaja Pekka Markkanen kertoo, että asemakaavavaiheessa olevat kylpylähotelli ja loma-asunnot tulevat muodostamaan vetovoimaisen kokonaisuuden aivan Vesijärven rantaan uimarannan ja venesataman tuntumaan.

Kylpylähotelli ja lomaosakkeet Vesijärven ja monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien tuntumassa vastaavat tämän päivän kakkosasuntotrendiin, jossa vapaa-ajalta halutaan helppoutta ja nykyajan mukavuuksia.

– Messilän tekevät ainutlaatuiseksi vanha ja hyvin säilynyt kartanomiljöö sekä Salpausselän harjumaiseman kaunis luonto liikuntamaastoineen. Ne soveltuvat kesällä muun muassa pyöräilyyn, retkeilyyn ja lenkkeilyyn sekä talvella murtomaahiihtoon.

Artikkeli on julkaistu kokonaisuudessaan Ilta-Sanomien Maakuntien vahvimmat -liitteessä, joka ilmestyi 11.12.2018. Lue koko juttu täältä.