VÄLINEHUOLTO

Kapo SvecomSki

Parasta huoltoa suksille ja laudoille

Huollon saat kiinni nro:sta 0400 910334 tai sähköpostista kapo(at)skimac.com

Legendaksi muodostuneen suksihuollon huippuammattilaisen Kari Rantalaisen ja hänen liiketoimintansa TIMANTTIKANTTI Oy on siirtynyt  Oy Skimac Ab:lle. Timanttikantti siirtyy samalla Skimacin laajennettuihin liiketiloihin Messilään. Skimac Oy on samalla tehnyt merkittävän investoinnin hankkimalla edustamiensa italialaisen SVECOM SKI:n uusimmat huoltokoneet jotka takaavat huippulaadun kaikkien hiihtolajien suksiin. Kari ”Kapo” Rantalainen tulee vastaamaan jatkossakin uudistuneen huoltopalvelun liiketoiminnasta. Skimac Oy:n Timanttikantti palvelee sekä suomalaisia että ulkolaisia hiihtäjiä, seuroja ja maajoukkueita.

Uusimpien Svecom huoltokoneiden myötä Messilään perustetaan Fischer Grinding Center. Tämä ainutlaatuinen konsepti on lajissaan ensimmäinen maailmassa. Tulevaisuudessa Fischer Grinding Centereitä tulee mm. Norjaan ja Ruotsiin. Fischer Grinding Center tarjoaa kilpahiihtäjille ja myös aktiivihiihtäjille mahdollisuuden hankkia Fischer suksiinsa alkuperäiset tehdaskuvioinnit jotka suksissa ovat olleet niitä hankittaessa. 

SkiMac suksihuolto sijaitsee noin kymmenen minuutin matkan päässä Lahden keskustasta, Messilän lumikeskuksessa.

delta stone wc evo

 

Välinehuollon yhteystiedot

Välinehuollon aukioloajat noudattavat rinteiden aukioloaikoja.

Tutustu SkiMac-vuokraamon nettisivuihin ja käy tykkäämässä myös Facebookissa.

Huollon yhteystiedot:
Kapo Rantalainen 040 091 0334 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.