TERVETULOA MESSILÄN KARTANOON

 
 
 
 

LOUNAS- JA PÄIVÄLLISLISTA 25.6.-29.9.

Messilän Kartanoravintolassa tarjoillaan ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu lounas sekä päivällinen. Listan mukaiset lounaat ja päivälliset tulee varata viikkoa etukäteen, keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.

- pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
- laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
- suosittelemme ryhmille yhtenäistä menuta
- huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

 

LOUNAAT 21 € / henkilö

MAANANTAI

Vuohenjuustoquesadillas
***
Korealaista broilerinpaistia ja bulguri&kvinoa-kasvispaistosta
***
Sitruunapiirakkaa ja jäätelöä

TIISTAI
Kana-Caesarsalaattia
***
Friteerattua lohta, herneperunapyreetä ja muhennettua punasipulia
***
Limemousserahkaa

KESKIVIIKKO
Kylmäsavulohi-bouillabaisse
***
Ylikypsä naudan kuvetta, chimichurria ja savuchilikastiketta sekä bataattia
***
Marjakiisseliä

TORSTAI
Jokirapuaiolilla täytetyt tortillat
***
Appelsiinibroileria salvia-kanelikastikkeella sekä friteerattuja uuden sadon perunoita ja kasviksia
***
Mansikkamoussekakkua

PERJANTAI
Lohitartar ja saaristolaisleipää
***
Porsaanselykset ja kevätsipulilientä sekä korianteriperunaa
***
Vadelmaparfaita

LAUANTAI
Tomaattibruchetta
***
Sitruuna-inkivääri rubattua lohta, maissipyreetä ja tsatsikia
***
Pannukakkua ja jäätelöä

 

PÄIVÄLLISET 48 € / henkilö

Ryhmälle tulee valita yhtenäinen menu.
Erikoisruokavaliot ja allergiat keittiömme huomioi erikseen.

KALAMENU
Lohi-mangoceviche, korianterichimichurria ja seesamituille
***
Keittiön tervehdys
***
Saaristolaiseen tapaan paistettua Vesijärven kuhaa, tattirisottoa ja voivaahtokastiketta
***
Mesiangervopannacotta ja ruusulientä

LIHAMENU
Salaatti Pecorinosta ja viikunaraviolista
***
Keittiön tervehdys
***
Grillattua naudan sisäfileetä, pitkään haudutettua punaviinikastiketta ja paahdettua palsternakkapyreetä
***
Sitruunaposse, timjamilla maustettua mansikkalientä ja valkosuklaata

KLASSIKKO
Häränfilee tartar, keltuaisgeeliä ja Kreolin sinappia
***
Keittiön tervehdys
***
Pariloitua poron sisäfileetä tatti-salviapedillä, kevätporkkanapyreetä ja häränhäntälientä
***
Suklaapiirakkaa, suolaista karamellia ja ruusujäätelöä