TERVETULOA MESSILÄN KARTANOON

 
 
 
 

MENUVAIHTOEHTOJA

Kuohuvat alkumaljat

Villa Conchi Cava Brut 36,00
Espanja
Kuiva, hapokas ja hedelmäinen
Viini sopii juhlajuomaksi ja aperitiiviksi sekä salaateille ja kevyille kalaruuille

Zonin Prosecco Cuvée 1821 36,00
Italia/Veneto
Kuiva, hapokas, kevyen mineraalinen
Viini sopii juhlajuomaksi, aperitiiviksi ja seurustelujuomaksi

G.H.MUMM Cordon Rouge Brut 75,00
Ranska/Champagne
Täyteläinen, tasapainoinen ja pitkä jälkimaku
Loistava juhlatilaisuuksiin ja nautittavaksi läpi koko aterian

 

Kartanon herkkupöytä

Tuoretomaatti-basilikasalsaa ja vehnäciabattaa
Hot-jokirapuaiolia ja korianteria
Buffalo-mozzarellaa, kirsikkatomaattia ja rucolaa
Sitruunaista mansikka-jäävuorisalaattia ja balsamicokastiketta
Messilän caesarsalaattia ja merisuola-oliiviöljykrutonkeja
Lohipastramia ja rakuunalla maustettua melonia
Broilerivartaita ja mangomajoneesia
Karemellisoitua porsasta ja punasipulia
Matalalämmössä kypsytettyä chimichurri-härkää, parmesaania ja makeita pisarachilejä
Pitkään haudutettua ryövärinpaistia porsaasta sekä rosmariinilla maustettua hunajaista peruna-juuresraguuta
Ruisreikäleipää, välimerellistä tomaattileipää ja voita
Crème Brûlée
Kahvia ja teetä
48 euroa / henkilö

 

Kartanon juhlapöytä

Tillivoiperunoita
Kirjolohen mätiä, smetanaa, sipulia ja ruissipsejä
Matjes-silliä, kananmunaa ja saaristolaisleipää
Herkkusilakoita
Hiillostettuja lohipäreitä
Currylla maustettuja Samosa-kasvisnyyttejä
Naudanrintaa, tuoretomaattisalsaa ja vehnäciabattaa
Sini- ja valkohomejuustoa, omenaa ja mansikoita
Tomaattia ja buffalo-mozzarellaa
Vihersalaattia ja sitrusöljyä
Rapusalaattia
Kananpojan caesarsalaattia
Kirkasta peruna-pekonisalaattia
Ruohosipulilla maustettua munakokkelia
Lihapyöryköitä
Kermaan muhennettuja keltavahveroita
Mustalla chilillä maustettuja snapsimakkaroita
Ylikypsää entrecôtea ja Chianti-kastiketta
Hunajaglaseerattuja rosmariinijuureksia
Leipälajiltelma ja voita
Täytekakkua
Kahvia ja teetä
49 euroa / henkilö

 

Kartanon juhlallinen leikkelepöytä

Persilja-voiperunoita
Kartanon maalaissalaattia
Rakuunalla maustettua melonisalaattia ja chorizoa
Appelsiini-punasipulisalaattia
Sienisalaattia
Messilän caesarsalaattia
Sini- ja valkohomejuustoa, omenaa ja mansikoita
Matjes-silliä, kananmunaa ja sipulia
Herkkusilakka trilogia
Graavisuolattua lohta
Lämminsavustettua pippurilohta
Härän entrecôtea
Cajun-maustettua nyhtökalkkunaa
Hot-rapuaiolia
Broilerivartaita ja mangomajoneesia
Vehnäciabattaa, ruisreikäleipää, kartanon kurpitsasiemenleipää ja voita
Täytekakkua
Kahvia ja teetä
45 euroa / henkilö

Minimihenkilömäärä buffettilauksissa 30 henkilöä

Tiedustelut

Katri Räsänen
Kartanon ravintolapäällikkö
katri.rasanen @ messila.fi
044 760 1333